Magazin > VIP
43 ogledov

Rihanna oko vrgla na Lewisa Hamiltona

Rihanna FameFlynet
Sveže samskega Lewisa Hamiltona so opazili v družbi pevke Rihanne. Se obeta nov slavni parček?

Potem ko je kar tri ure zamudila na svoj četrtkov koncert v Monaku, si je Rihanna privoščila še malo zabave v nočnem klubu Jimmy’z Monte Carlo. Tam pa je oko vrgla na slavnega formulaša Lewisa Hamiltona, ki se je pred kratkim razšel s seksi Nicole Scherzinger. "Takoj, ko je prišla v klub, je stopila k njegovi mizi, mene pa je prosila, naj vrtim samo hip hop," je za RadarOnline.com povedal didžej Or’elle in dodal: "Ves čas sta pila, plesala in se zabavala."

Čeprav se zvezdnika v klubu nista spogledovala in pretirano dotikala, sta si bila naklonjena, še pravi didžej. "On je prišel s svojimi prijatelji, a ko se jim je pridružila Rihanna, se je ves čas družil z njo."

Rihanna se je v klubu zabavala do petih zjutraj, nato je po poročanju omenjenega portala odšla v nek bar na plaži, naslednji dan pa je zamudila že na svoj drugi koncert v Monte Carlu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.