Rihanna prebolela Chrisa?

Foto: Žurnal24 Rihanni po razhodu s Chrisom Brownom že pripisujejo nove veze.
R'n'b pevka je očitno hitro pozabila na februarski incident s Chrisom Brownom, saj so se pojavila namigovanja, da ga je zvezdnica zamenjala za košarkarja Andrewa Bynuma.
Oglej si celoten članek

Profesionalnega košarkarja L.A. Lakersov v NBA so opazili v družbi 21-letne pevke v restavraciji na Beverly Hillsu, pred tem pa naj bi si Rihanna ogledala tekmo, na kateri je igral prav Andrew. Domnevni parček je po intimni večerji zapustil restavracijo, od koder sta se odpeljala v skupnem avtomobilu.

Nista skupaj
A kljub namigovanjem, da je Rihanna že prebolela Chrisa, je njena predstavnica za tisk tovrstne govorice ovrgla. "Andrew je večerjal s svojim bratom, v isti restavraciji pa je bila tudi Rihanna. Nista bila skupaj, le večerjala sta v isti restavraciji." Rihanna svojega komentarja še ni dala, se je pa zato oglasil prav Andrew in odločno zanikal ljubezensko zvezo z njo.

Zvezdnici so po končani zvezi s Chrisom že pripisovali romanco z Wilmerjem Valderramo, Chris pa naj bi se videval s pevko Natalie Mejia.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.