Magazin > VIP
7 ogledov

Rihanna prebolela Chrisa?

Rihanni po razhodu s Chrisom Brownom že pripisujejo nove veze. Žurnal24 main
R'n'b pevka je očitno hitro pozabila na februarski incident s Chrisom Brownom, saj so se pojavila namigovanja, da ga je zvezdnica zamenjala za košarkarja Andrewa Bynuma.

Profesionalnega košarkarja L.A. Lakersov v NBA so opazili v družbi 21-letne pevke v restavraciji na Beverly Hillsu, pred tem pa naj bi si Rihanna ogledala tekmo, na kateri je igral prav Andrew. Domnevni parček je po intimni večerji zapustil restavracijo, od koder sta se odpeljala v skupnem avtomobilu.

Nista skupaj
A kljub namigovanjem, da je Rihanna že prebolela Chrisa, je njena predstavnica za tisk tovrstne govorice ovrgla. "Andrew je večerjal s svojim bratom, v isti restavraciji pa je bila tudi Rihanna. Nista bila skupaj, le večerjala sta v isti restavraciji." Rihanna svojega komentarja še ni dala, se je pa zato oglasil prav Andrew in odločno zanikal ljubezensko zvezo z njo.

Zvezdnici so po končani zvezi s Chrisom že pripisovali romanco z Wilmerjem Valderramo, Chris pa naj bi se videval s pevko Natalie Mejia.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.