Rita Ora razburila z dekoltejem

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Zaradi Rite Ora bi skorajda pregorele telefonske linije na BBC-ju. Gledalci so bili ogorčeni nad njeno izbiro oblačila za oddajo.
Oglej si celoten članek

Rita Ora je bila gostja v oddaji The One Show na BBC-ju, kjer je promovirala prihajajočo sezono šova The Voice U. K.. Pevka in igralka si pred nastopom zagotovo ni mislila, da bo sprožila takšen val ogorčenja. 

Več sto gledalcev je klicalo na BBC, ker so menili, da je bila pevka neprimerno oblečena v oddaji, ki se je začela ob 19. uri. Zmotil jih je njen preglobok dekolte. 

BBC se je opravičil

Zgražanje je bilo tako silovito, da so se na BBC nanj uradno odzvali. "Opravičujemo se tistim, ki so bili užaljeni zaradi Ritine izbire oblačil v oddaji The One Show 5. januarja. Če bi se posvetovala z nami, bi zahtevali, da obleče nekaj bolj primernega za 19. uro,“ so pojasnili na televiziji in ob tem dodali, da je gostom dovoljeno, da sami izberejo obleko. "Pop zvezdniki se pogosto odločijo za glamurozne ali vpadljive kose.“

Kritike je pričakovala

22-letna pevka in igralka se na kritike še ni odzvala. Jih je pa pričakovala. Ob najavi, da bo zamenjala Kylie Minogue kot ena od žirantk v šovu, je za Newsbeat dejala, da pričakuje ostre kritike na svoj račun. "Mnenja bodo prihajala z vseh strani. So že, ampak zdaj bo vse skupaj še desetkrat bolj napeto,“ je dejala za Newsbeat. Najbrž pa ni pričakovala, da jih bo sprožila z opravo na fotografiji. Konec koncev smo lahko videli oprave, ki so razkrile še več. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 6

  • 10:09 11. Januar 2015.

    Tapravega? Kakšen pa je "tapravi" dekolte? Res me zanima, da bi lahko primerjal...<br />Meni je tole všeč.

  • 13:59 10. Januar 2015.

    Enola ...potemtakem pa še nisi videl lepega, tapravega dekolteja :)

  • 08:46 10. Januar 2015.

    Hahaha pa kaj je s tem folkom :D<br /><br />Lep dekolte, koga to moti? Tiste, ki tega nimajo. Zakaj bi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.