Magazin > VIP
48 ogledov

Rita Ora razburila z dekoltejem

Rita Ora Profimedias
Zaradi Rite Ora bi skorajda pregorele telefonske linije na BBC-ju. Gledalci so bili ogorčeni nad njeno izbiro oblačila za oddajo.

Rita Ora je bila gostja v oddaji The One Show na BBC-ju, kjer je promovirala prihajajočo sezono šova The Voice U. K.. Pevka in igralka si pred nastopom zagotovo ni mislila, da bo sprožila takšen val ogorčenja. 

Več sto gledalcev je klicalo na BBC, ker so menili, da je bila pevka neprimerno oblečena v oddaji, ki se je začela ob 19. uri. Zmotil jih je njen preglobok dekolte. 

BBC se je opravičil

Zgražanje je bilo tako silovito, da so se na BBC nanj uradno odzvali. "Opravičujemo se tistim, ki so bili užaljeni zaradi Ritine izbire oblačil v oddaji The One Show 5. januarja. Če bi se posvetovala z nami, bi zahtevali, da obleče nekaj bolj primernega za 19. uro,“ so pojasnili na televiziji in ob tem dodali, da je gostom dovoljeno, da sami izberejo obleko. "Pop zvezdniki se pogosto odločijo za glamurozne ali vpadljive kose.“

Kritike je pričakovala

22-letna pevka in igralka se na kritike še ni odzvala. Jih je pa pričakovala. Ob najavi, da bo zamenjala Kylie Minogue kot ena od žirantk v šovu, je za Newsbeat dejala, da pričakuje ostre kritike na svoj račun. "Mnenja bodo prihajala z vseh strani. So že, ampak zdaj bo vse skupaj še desetkrat bolj napeto,“ je dejala za Newsbeat. Najbrž pa ni pričakovala, da jih bo sprožila z opravo na fotografiji. Konec koncev smo lahko videli oprave, ki so razkrile še več. 

Komentarjev 6
  • enola 10:09 11.januar 2015.

    Tapravega? Kakšen pa je "tapravi" dekolte? Res me zanima, da bi lahko primerjal...Meni je tole všeč.

  • Mrcina 13:59 10.januar 2015.

    Enola ...potemtakem pa še nisi videl lepega, tapravega dekolteja :)

  • enola 08:46 10.januar 2015.

    Hahaha pa kaj je s tem folkom :DLep dekolte, koga to moti? Tiste, ki tega nimajo. Zakaj bi bilo to grdo? Pa zakaj ne bi smelo kaj takega biti na sporedu ob 19ih? Prosim vas. Po dnevniku, ki ...prikaži več se tudi začenja ob 19ih (da ne govorimo o oddajah prej) gledamo raznorazne teroristične eksekucije, poročanja s sejmov erotike, slike množičnih pobojev...Vas pa skrbi in vznemirja zak dekolte? Meni je precej všeč...Pa kaj si ja nor, kje mi živimo.