Rob in Bradley blatila Sarah

Foto: Žurnal24 Rob Lowe in Bradly Cooper
Če je Sarah Jessica Parker videla britansko televizijsko oddajo The Graham Norton Show, v kateri sta gostovala igralca Rob Lowe in Bradley Cooper, je slišala marsikatero pikro na svoj račun.
Oglej si celoten članek

 

Igralca Rob Lowe in Bradley Cooper sta se v britanski televizijski oddaji The Graham Norton Show družno spravila nad igralko Sarah Jessico Parker.

Foto: Žurnal24 Sarah Jessica Parker

 

Z blatenjem je začel Rob. Svoje nekdanje dekle je pokritiziral, ker je znorela, ko je v njegovi avtobiografiji zasledila, da se ne spominja barve njenih oči. A tega mu ni povedala sama, pač pa je to naročila nekomu drugemu.

"Bila je besna. 'Kako je možno, da se ne spominjaš mojih oči? Modre so vendar! Ne morem verjeti, da si se zmotil,' mi je nekdo dejal v njenem imenu," je povedal Rob.

Lepih besed za Sarah ni našel niti Bradley, s katerim sta skupaj igrala v filmu Failure to Launch.

"Ni mi imela poguma povedati, da ne želi, da ji med ljubezenskimi scenami potisnem jezik v usta. To mi je moral povedati neki njen pomočnik," je dejal Cooper, Rob pa takoj pristavil svoj lonček, rekoč: "Nič čudnega, takšna pač je."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.