Magazin > VIP
31 ogledov

Rob in Bradley blatila Sarah

Rob Lowe in  Bradly Cooper Žurnal24 main
Če je Sarah Jessica Parker videla britansko televizijsko oddajo The Graham Norton Show, v kateri sta gostovala igralca Rob Lowe in Bradley Cooper, je slišala marsikatero pikro na svoj račun.

 

Igralca Rob Lowe in Bradley Cooper sta se v britanski televizijski oddaji The Graham Norton Show družno spravila nad igralko Sarah Jessico Parker.

Sarah Jessica Parker | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

 

Z blatenjem je začel Rob. Svoje nekdanje dekle je pokritiziral, ker je znorela, ko je v njegovi avtobiografiji zasledila, da se ne spominja barve njenih oči. A tega mu ni povedala sama, pač pa je to naročila nekomu drugemu.

"Bila je besna. 'Kako je možno, da se ne spominjaš mojih oči? Modre so vendar! Ne morem verjeti, da si se zmotil,' mi je nekdo dejal v njenem imenu," je povedal Rob.

Lepih besed za Sarah ni našel niti Bradley, s katerim sta skupaj igrala v filmu Failure to Launch.

"Ni mi imela poguma povedati, da ne želi, da ji med ljubezenskimi scenami potisnem jezik v usta. To mi je moral povedati neki njen pomočnik," je dejal Cooper, Rob pa takoj pristavil svoj lonček, rekoč: "Nič čudnega, takšna pač je."

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.