Rob odvisen od prebiranja o škandalu

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Robert Pattinson je priznal, da je postal odvisen od prebiranja čenč o ljubezenskem škandalu Kristen Stewart.
Oglej si celoten članek

Vampirski parček Robert Pattinson in Kristen Stewart je že od vsega začetka svojo zvezo skrbno skrival pred očmi javnosti. Vse pa se je spremenilo julija letos, ko so mediji Kristen ujeli s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom. Škandal je nemudoma začel polniti medijske stolpce po vsem svetu, zdaj pa si niti Rob, kot je priznal, ne more pomagati, da ne bi prebiral zadnjih novičk o ljubezenskem škandalu zdaj že svojega nekdanjega dekleta.

"To je moje življenje in nekako hočeš prebirati o tem. Zdi se ti, da moraš. Sicer se zavedaš, da ne bi smel, vendar gre za čudaško obliko zasvojenosti. Obupano si želiš prenehati s tem," je razkril zvezdnik Somraka, ki ga trači in želje oboževalcev, da bi se s Kristen pobotala, včasih že zabavajo. "Včasih se mi celotna zadeva zazdi nadvse smešna. Moje življenje se mi občasno zazdi tako absurdno," je priznal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.