Magazin > VIP
6 ogledov

Rob odvisen od prebiranja o škandalu

Robert Pattinson FameFlynet
Robert Pattinson je priznal, da je postal odvisen od prebiranja čenč o ljubezenskem škandalu Kristen Stewart.

Vampirski parček Robert Pattinson in Kristen Stewart je že od vsega začetka svojo zvezo skrbno skrival pred očmi javnosti. Vse pa se je spremenilo julija letos, ko so mediji Kristen ujeli s poročenim režiserjem Rupertom Sandersom. Škandal je nemudoma začel polniti medijske stolpce po vsem svetu, zdaj pa si niti Rob, kot je priznal, ne more pomagati, da ne bi prebiral zadnjih novičk o ljubezenskem škandalu zdaj že svojega nekdanjega dekleta.

"To je moje življenje in nekako hočeš prebirati o tem. Zdi se ti, da moraš. Sicer se zavedaš, da ne bi smel, vendar gre za čudaško obliko zasvojenosti. Obupano si želiš prenehati s tem," je razkril zvezdnik Somraka, ki ga trači in želje oboževalcev, da bi se s Kristen pobotala, včasih že zabavajo. "Včasih se mi celotna zadeva zazdi nadvse smešna. Moje življenje se mi občasno zazdi tako absurdno," je priznal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.