Robbie je dobrodelen

Foto: Žurnal24 Robbie je vesel, da lahko pomaga, pri Caudwell Children pa so veseli njega. (Fot
Robbie Willliams se je pridružil dobrodelni organizaciji Caudwell Children. Z njegovo vključitvijo v organizacijo bodo obeležili deseto obletnico svojega dela.
Oglej si celoten članek

Pop zvezdnik se je tako pridružil Rodu Stewartu, Elizabeth Hurley in Joan Collins. Dobrodelno organizacijo Caudwell Children je ustanovil bogataš John Caudwell, ki poskuša z zdravljenjem, terapevtskimi pripomočki in terapijami pomagati bolnim in prizadetim otrokom v Veliki Britaniji.

"Že dolgo poznam in občudujem Johna Caudwella, res je dober človek. Iskreno spoštujem njegov zanos ter predanost dobrodelnosti in v veselje mi je, da sem postal njihov ambasador," je dejal Robbie.

Od leta 2000, ko so ustanovili Caudwell Children, je organizacija otrokom namenila že 11 milijonov funtov.   "Zelo smo navdušeni, da se je Robbie odločil sodelovati z nami. Brez dvoma je eden največjih zvezdnikov in s svojimi nastopi navdušuje na milijone ljudi. Veselimo se dela z njim in njegove promocije dobrega dela," je dejala predstavnica organizacije Trudi Beswick.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.