Magazin > VIP
9 ogledov

Robbie je dobrodelen

Robbie je vesel, da lahko pomaga, pri Caudwell Children pa so veseli njega. (Fot Žurnal24 main
Robbie Willliams se je pridružil dobrodelni organizaciji Caudwell Children. Z njegovo vključitvijo v organizacijo bodo obeležili deseto obletnico svojega dela.

Pop zvezdnik se je tako pridružil Rodu Stewartu, Elizabeth Hurley in Joan Collins. Dobrodelno organizacijo Caudwell Children je ustanovil bogataš John Caudwell, ki poskuša z zdravljenjem, terapevtskimi pripomočki in terapijami pomagati bolnim in prizadetim otrokom v Veliki Britaniji.

"Že dolgo poznam in občudujem Johna Caudwella, res je dober človek. Iskreno spoštujem njegov zanos ter predanost dobrodelnosti in v veselje mi je, da sem postal njihov ambasador," je dejal Robbie.

Od leta 2000, ko so ustanovili Caudwell Children, je organizacija otrokom namenila že 11 milijonov funtov.   "Zelo smo navdušeni, da se je Robbie odločil sodelovati z nami. Brez dvoma je eden največjih zvezdnikov in s svojimi nastopi navdušuje na milijone ljudi. Veselimo se dela z njim in njegove promocije dobrega dela," je dejala predstavnica organizacije Trudi Beswick.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.