Robbie Williams v postelji s to 18 let mlajšo Hrvatico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pravi, da je Robbie pravi kavalir ter da mu laskanje ni tuje.
Oglej si celoten članek

Ko je Robbie Williams pred desetimi leti nastopil v Zagrebu, si ena izmed obiskovalk njegovega koncerta niti v sanjah ni predstavljala, da bo pristala s pevcem v postelji. Takrat je 39-letni Robbie 21-letno Zagrebčanko Majo odpeljal naravnost v posteljo. Na njeno veliko presenečenje ji je namignil, naj se mu pridruži na odru, nato pa ji na kolenih dejal: "Maja, mogoče misliš, da sem perverznež, ampak jaz te želim samo pogreti in to lahko naredim samo tako, da te odpeljem v posteljo." Zatem ji je poljubil roko, jo prijel v naročje ter odnesel do postelje, ki je bila na odru. Kasneje je pevec v postelji z Majo odpel pesem Strong, med pesmijo pa sta se za trenutek v postelji tudi skrila in kaj se je dogajalo med njima takrat, še do danes ne ve nihče.

Maja je po tem za radio Antena povedala: "Nisem prepričana, ali mu je uspelo videti moje prsi. Ko sem mu povedala, koliko sem stara, je rekel, da je v redu, da sem zakonita, potem pa me je odpeljal v posteljo. Ne bom povedala, kaj se je zgodilo v tiste pol minute, ko sva izginila, naj bo to moja in Robijeva skrivnost. Moram reči, da je pravi džentelmen in laskavec."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 15:52 3. December 2022.

    saj tudi ženske gredo rade z mlajšimi,zakaj pa ne bi še moški si to privoščili,vsak dela kar mu je ljubše.

  • 14:26 3. December 2022.

    Robbie je znan po tem, da je zelo obdarjen in pravi mačo za nežni spol...

  • 12:20 3. December 2022.

    Ob tem prispevku s staro zlajnano vsebino me resnično zanima čemi in komu naj bi bil namenjen, ker sam drugega …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.