Magazin > VIP
27500 ogledov

Robbie Williams v postelji s to 18 let mlajšo Hrvatico

Robbie Williams Profimedia
Pravi, da je Robbie pravi kavalir ter da mu laskanje ni tuje.

Ko je Robbie Williams pred desetimi leti nastopil v Zagrebu, si ena izmed obiskovalk njegovega koncerta niti v sanjah ni predstavljala, da bo pristala s pevcem v postelji. Takrat je 39-letni Robbie 21-letno Zagrebčanko Majo odpeljal naravnost v posteljo. Na njeno veliko presenečenje ji je namignil, naj se mu pridruži na odru, nato pa ji na kolenih dejal: "Maja, mogoče misliš, da sem perverznež, ampak jaz te želim samo pogreti in to lahko naredim samo tako, da te odpeljem v posteljo." Zatem ji je poljubil roko, jo prijel v naročje ter odnesel do postelje, ki je bila na odru. Kasneje je pevec v postelji z Majo odpel pesem Strong, med pesmijo pa sta se za trenutek v postelji tudi skrila in kaj se je dogajalo med njima takrat, še do danes ne ve nihče.

Maja je po tem za radio Antena povedala: "Nisem prepričana, ali mu je uspelo videti moje prsi. Ko sem mu povedala, koliko sem stara, je rekel, da je v redu, da sem zakonita, potem pa me je odpeljal v posteljo. Ne bom povedala, kaj se je zgodilo v tiste pol minute, ko sva izginila, naj bo to moja in Robijeva skrivnost. Moram reči, da je pravi džentelmen in laskavec."

 

Komentarjev 3
  • Avatar jate
    jate 15:52 03.december 2022.

    saj tudi ženske gredo rade z mlajšimi,zakaj pa ne bi še moški si to privoščili,vsak dela kar mu je ljubše.

  • Ender3 14:26 03.december 2022.

    Robbie je znan po tem, da je zelo obdarjen in pravi mačo za nežni spol...

  • Avatar Zoran
    StarMačk 12:20 03.december 2022.

    Ob tem prispevku s staro zlajnano vsebino me resnično zanima čemi in komu naj bi bil namenjen, ker sam drugega razloga kot, da je bilo potrebno zapolniti predviden prostor za vsebine, ne vidim!?