Robert in Kristen v postelji

Foto: Žurnal24 Bella in Edward gresta v Jutranji zarji končno korak dlje. (Foto: Promo)
Po treh filmih sta Robert Pattinson in Kristen Stewart končno pristala v postelji. Njuna lika iz sage Somrak Bella in Edward sta v četrtem delu poskrbela za vroče prizore, ki pa jih bomo videli šele novembra.
Oglej si celoten članek

Prvi del Jutranje zarje, četrtega nadaljevanja sage Somrak, bo končno postregel z bolj vročimi prizori glavnih igralcev, Roberta Pattinsona in Kristen Stewart, ki sta tudi v resnici par. Robert je pred časom že razkril, da je najbolj užival prav med snemanjem prizorov seksa, in priznal, da se je vanje morda preveč vživel.

 

24-letni igralec je s temi besedami vzbudil zanimanje marsikaterega oboževalca Somraka, zato vsi že komaj čakajo november, ko bo na filmska platna prispel prvi del Jutranje zarje. Medtem pa so filmski ustvarjalci že poskrbeli za radovednost gledalcev in objavili fotografijo, posneto med snemanjem težko pričakovanega seks prizora.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.