Magazin > Film & Glasba & TV
35 ogledov

Robert in Kristen v postelji

Bella in Edward gresta v Jutranji zarji končno korak dlje. (Foto: Promo) Žurnal24 main
Po treh filmih sta Robert Pattinson in Kristen Stewart končno pristala v postelji. Njuna lika iz sage Somrak Bella in Edward sta v četrtem delu poskrbela za vroče prizore, ki pa jih bomo videli šele novembra.

Prvi del Jutranje zarje, četrtega nadaljevanja sage Somrak, bo končno postregel z bolj vročimi prizori glavnih igralcev, Roberta Pattinsona in Kristen Stewart, ki sta tudi v resnici par. Robert je pred časom že razkril, da je najbolj užival prav med snemanjem prizorov seksa, in priznal, da se je vanje morda preveč vživel.

 

24-letni igralec je s temi besedami vzbudil zanimanje marsikaterega oboževalca Somraka, zato vsi že komaj čakajo november, ko bo na filmska platna prispel prvi del Jutranje zarje. Medtem pa so filmski ustvarjalci že poskrbeli za radovednost gledalcev in objavili fotografijo, posneto med snemanjem težko pričakovanega seks prizora.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.