Robert ne bi omejil erotike med mladimi

Foto: FameFlynet
Foto: FameFlynet
Britanski igralec Robert Pattinson je dejal, da ne razume starostnih omejitev pri erotičnih filmih, medtem ko mladoletniki lahko brez težav gledajo filme z nasilno in krvavo vsebino.
Oglej si celoten članek

Robert je pred kratkim posnel film Cosmopolis, ki je zelo erotično obarvan in zato tudi prepovedan za mladostnike. A to je britanskega igralca močno razburilo, saj pravi, da mladi lahko do erotičnih vsebin pridejo tudi prek interneta, poleg tega pa z erotiko ni nič narobe. "Če je v filmu prisoten seks, je prepovedan, če pa je v njem nasilje, pa ne. Halo? To je absurdno!" je dejal 26-letni igralec, ki v najnovejšem filmu odigra prizor seksa v troje. "Mislim, da v tem filmu ni nič spornega. Mislim, da film ne vsebuje ničesar, kar bi lahko šokiralo 13-letnika, predvsem zato, ker dandanes že skoraj vsak 13-letnik gleda pornofilme. Naši prizori niso nič slabši, še več – boljši so!"

Priljubljeni igralec, ki je svetovno slavo doživel s trilogijo Somrak, je še dodal, da so starostne omejitve pri filmih naravnost smešne ter da so Transformerji veliko bolj sporni kot Cosmopolis.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.