Magazin > Film & Glasba & TV
33 ogledov

Robert ne bi omejil erotike med mladimi

Robert Pattinson FameFlynet
Britanski igralec Robert Pattinson je dejal, da ne razume starostnih omejitev pri erotičnih filmih, medtem ko mladoletniki lahko brez težav gledajo filme z nasilno in krvavo vsebino.

Robert je pred kratkim posnel film Cosmopolis, ki je zelo erotično obarvan in zato tudi prepovedan za mladostnike. A to je britanskega igralca močno razburilo, saj pravi, da mladi lahko do erotičnih vsebin pridejo tudi prek interneta, poleg tega pa z erotiko ni nič narobe. "Če je v filmu prisoten seks, je prepovedan, če pa je v njem nasilje, pa ne. Halo? To je absurdno!" je dejal 26-letni igralec, ki v najnovejšem filmu odigra prizor seksa v troje. "Mislim, da v tem filmu ni nič spornega. Mislim, da film ne vsebuje ničesar, kar bi lahko šokiralo 13-letnika, predvsem zato, ker dandanes že skoraj vsak 13-letnik gleda pornofilme. Naši prizori niso nič slabši, še več – boljši so!"

Priljubljeni igralec, ki je svetovno slavo doživel s trilogijo Somrak, je še dodal, da so starostne omejitve pri filmih naravnost smešne ter da so Transformerji veliko bolj sporni kot Cosmopolis.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.