Rock magija v Križankah

Foto: Žurnal24 (Foto: Promo)
V ljubljanske Križanke 7. junija prihajajo legendarni angleški rockerji, Deep Purple. Slovenski publiki obljubljajo rock koncert, kot ga še niso vajeni, saj jih bo njihova glasba dobesedno hipnotizirala.
Oglej si celoten članek

Prihajajoči koncert v Ljubljani člani skupine Deep Purple opisujejo kot topel žametni objem legendarnega zvoka orgel, z mešanico nepozabnih kitarskih riffov in duhovite magije klaviatur.

 

Če bo res tako, kot opisujejo angleški rockerji, se boste lahko prepričali že prehodnji teden, natančneje 7. junija, ko bodo stopili na oder Križank.

 

Potovanje v preteklost

A prav gotovo ne mislijo razočarati, saj veljajo za eno največjih in najvplivnejših rock skupin vseh časov. Formo hard rocka so privedli do popolnosti, ključno pa so vplivali tudi na nastanek sodobnega heavy metala.V prvi polovici sedemdesetih let so se celo zapisali v Guinnessovo knjigo rekordov kot najglasnejši bend na svetu.

 

Že od leta 1968 križarijo in pridigajo svojo poved glasbene vizije rock 'n' rolla, medtem pa so ustvarili nepozabne zimzelene hite kot so Smoke on the Water, Black Nigh, Child in Time ter Stormbringer. Naj kot zanimivost še dodamo, da so prodali že preko 100 milijonov izvodov albumov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.