Rojen brez penisa, a spal s stotimi

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Britanec Andrew Wardle se je zaradi redke dedne napake rodil brez penisa, kar pa ga ni oviralo pri tem, da je spal s številnimi dekleti.
Oglej si celoten članek

Andrew Wardle je muke prestajal že od rojstva, saj je kar petnajstkrat prestal operacijo mehurja. Največje težave pa so se začele v puberteti, ko se je začel zanimati za dekleta. "Pri sedemnajstih sem imel prvo dekle in ko je najina zveza postala resna, sem ji povedal za mojo hibo. Kljub temu, da nikoli nisva imela normalnega seksualnega odnosa, je veza obstala štiri leta. Po tem, sem imel precej divje obdobje, potoval sem po Evropi in se drogiral. Po klubih sem spoznal ogromno deklet, nekaterim sem povedal, da nimam penisa, nekaterim ne. Spal sem z več kot s totimi in vse so bile zadovoljene," je povedal Andrew.

Kljub temu, pa je imel številne psihične težave, zato ga je sestra peljala do plastičnega kirurga, ki pravi, da mu lahko pomaga. Penis mu bo naredil iz mišic in kože, ki jih bo vzel z roke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.