Magazin > Bizarno
32 ogledov

Rojen brez penisa, a spal s stotimi

penis Shutterstock
Britanec Andrew Wardle se je zaradi redke dedne napake rodil brez penisa, kar pa ga ni oviralo pri tem, da je spal s številnimi dekleti.

Andrew Wardle je muke prestajal že od rojstva, saj je kar petnajstkrat prestal operacijo mehurja. Največje težave pa so se začele v puberteti, ko se je začel zanimati za dekleta. "Pri sedemnajstih sem imel prvo dekle in ko je najina zveza postala resna, sem ji povedal za mojo hibo. Kljub temu, da nikoli nisva imela normalnega seksualnega odnosa, je veza obstala štiri leta. Po tem, sem imel precej divje obdobje, potoval sem po Evropi in se drogiral. Po klubih sem spoznal ogromno deklet, nekaterim sem povedal, da nimam penisa, nekaterim ne. Spal sem z več kot s totimi in vse so bile zadovoljene," je povedal Andrew.

Kljub temu, pa je imel številne psihične težave, zato ga je sestra peljala do plastičnega kirurga, ki pravi, da mu lahko pomaga. Penis mu bo naredil iz mišic in kože, ki jih bo vzel z roke.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.