Rok Ferengja očetu pred smrtjo odpustil za kruto otroštvo

Foto: osebni arhiv
Foto: osebni arhiv
On je svojim otrokom prijatelj, a sam žal še zdaleč ni imel tako lepega otroštva.
Oglej si celoten članek

Naš priljubljeni glasbenik Rok Ferengja odkrito govori tudi o svojem zasebnem življenju. Lansko leto je novinarki in voditeljici Alenki Sivka na radiu razkril, da je bilo v njegovem otroštvu veliko fizičnega nasilja s strani očeta, sedaj pa je za zurnal24.si povedal, da mu je oprostil, a predvsem zaradi sebe.

"Čez leta vidiš, da bi bilo lahko drugače. Morda so bili taka generacija, da niso znali drugače, kot da sem bil tepen večkrat na teden. Oče je sicer že pet let pokojen, zadev nisva nikoli razčistila, saj je bila njegova zadnja žena zelo posesivna in ga je odmaknila od vseh nas, ga dala v dom in mu vse pobrala. Dolgo časa nisva bila v stikih, a sem takrat svoje otroke vseeno odpeljal v dom, da so videli, kdo je njihov dedi. Oni konec koncev nimajo nič s tem, kar se je dogajalo, jaz pa sem mu tudi oprostil, zaradi sebe. Težko namreč srečno živiš, če gojiš zamere," je za zurnal24.si povedal Rok. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.