Magazin > VIP
13718 ogledov

Rok Ferengja očetu pred smrtjo odpustil za kruto otroštvo

Rok Ferengja osebni arhiv
On je svojim otrokom prijatelj, a sam žal še zdaleč ni imel tako lepega otroštva.

Naš priljubljeni glasbenik Rok Ferengja odkrito govori tudi o svojem zasebnem življenju. Lansko leto je novinarki in voditeljici Alenki Sivka na radiu razkril, da je bilo v njegovem otroštvu veliko fizičnega nasilja s strani očeta, sedaj pa je za zurnal24.si povedal, da mu je oprostil, a predvsem zaradi sebe.

"Čez leta vidiš, da bi bilo lahko drugače. Morda so bili taka generacija, da niso znali drugače, kot da sem bil tepen večkrat na teden. Oče je sicer že pet let pokojen, zadev nisva nikoli razčistila, saj je bila njegova zadnja žena zelo posesivna in ga je odmaknila od vseh nas, ga dala v dom in mu vse pobrala. Dolgo časa nisva bila v stikih, a sem takrat svoje otroke vseeno odpeljal v dom, da so videli, kdo je njihov dedi. Oni konec koncev nimajo nič s tem, kar se je dogajalo, jaz pa sem mu tudi oprostil, zaradi sebe. Težko namreč srečno živiš, če gojiš zamere," je za zurnal24.si povedal Rok. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice