Svet
45727 ogledov

Dveletni deček umrl od lakote, zaprt v stanovanju z mrtvim očetom

Medvedek Profimedias
Znana sta vzrok smrti očeta in sina, ki so ju našli mrtva v stanovanju v New Yorku.

Sredi februarja letos so policisti v enem od stanovanju v New Yorku našli mrtvega očeta in dveletnega sina, ki sta živela sama. Očeta in sina so nazadnje videli sredi januarja. Policisti so ob prihodu naleteli na zaklenjena vrata stanovanja. Policisti so morali v stanovanje vdreti. 

Stanovanje je bilo ob njihovem vstopu hladno, ni bilo nikakršnih znakov, da bi v stanovanju bil še kdo poleg očeta in sina. Očeta so našli na postelji, dveletnega sina pa v bližini. 

Po devetih mesecih so zdaj potrdili vzrok smrti očeta in sina. Za očeta je bil usoden infarkt, medtem ko je sin umrl zaradi lakote. "Predvidevamo, da je najprej umrl oče, otroku pa po njegovi smrti ni uspelo najti ničesar za jesti in je tako umrl zaradi lakote," pravi policija.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • rd2dmk2 14:45 18.november 2022.

    o groza. in nihče v bloku ni slišal joka otroka ! tu se ti zlomi srce.

  • Pepe007 12:21 18.november 2022.

    Moderno je, da se staromodne socialne tvorbe kot je "družina" razrušijo v temelje. Rezultat je pač tak, da potem ljudje živijo bolj ali manj sami in je več možnosti za take dogodke. Tudi v Sloveniji se je že zgodilo, da ...prikaži več so kakega mrtvega našli šele čez kak teden, ko so v službi bili nestrpni, zakaj ga ni in ne naredi svojega dela. Poznam en konkreten primer. Noben drug ga ni pogrešal. Ni pa to "medijski dogodek" o katerem bi se ravno poročalo.

  • Petra_56 10:59 18.november 2022.

    ZDA - dežela sanj,.. Ne rečem, da se to ne more zgoditi tudi drugje, ampak nisem še slišala, da bi se zgodilo in tudi ne verjamem, da se to lahko zgodi pri nas.