Magazin > VIP
14990 ogledov

Tanja Zajc Zupan ostala brez avta

Tanja Zajc Zupan facebook
Priznana in priljubljena slovenska citrarka je spoznala, kako je, ko ostaneš brez avtomobila.

Da nesreča nikoli ne počiva, je lahko Tanja Zajc Zupan spoznala že prvi dan v letošnjem letu. Kasneje ni imela niti sreče s izposojenim vozilom, a ko je na koncu že skoraj obupala, je tudi zanjo posijal žarek upanja v tej nesrečni prigodi z avtomobili.


"Letos sva imela z možem kar nekaj smole z avtomobilom. Za silvestrovo sva bila s prijatelji na Rabu. Imeli smo se odlično, a ko smo prvega januarja odšli z Opel Insignio v mesto na kavo, je po enem kilometru avto zablokiral, saj se je strgala veriga. K sreči je akcija hitro stekla, zavarovalnica nama je takoj poslala avto vleko, ki je vozilo odpeljala do mehanika v Slovenijo, naju pa sta domov peljala prijatelja. Avto je bil kar nekaj časa v popravilu, potem sva ga kakšen mesec vozila, na kar je nastal problem s črpalko za gorivo. Avto je bil spet kar nekaj časa v popravilu, saj ni bilo nadomestnih delov. K sreči imava še drugi avto, vendar sem si zaradi mnogih obveznosti vmes večkrat izposodila avto od mame. Nazadnje sem ga imela kar cel teden in preden sem ga hotela vrniti, sem ji napolnila rezervoar za gorivo. A glej ga zlomka, komaj sem speljala z bencinske črpalke, je avto že parkrat 'zakašljal' in se ustavil. Spet sem klicala avto vleko, ki me je skupaj z avtom zapeljala do mehanika. In kaj je šlo narobe tokrat? Namesto dizelskega goriva sem natočila bencin. Naslednji dan sva k sreči dobila s popravila Insignio," je razkrila za zurnal24.si.


Sedaj Tanja upa, da je težav z avti konec, saj ima pred seboj mnogo dela s pripravo na gala koncert s Simfoničnim orkestrom RTV Slovenija, ki bo 25. septembra v Cankarjevem domu ob 30-letnici umetniškega ustvarjanja, ko bodo s Tanjo nastopili kot gostje tudi: Nuška Drašček, Elda Viler, Slavko Ivančič, Goran Karan, Rok Ferengja, Gregor Ravnik in drugi.

 

Komentarjev 3
  • rd2dmk2 21:13 15.avgust 2022.

    kaj čmo, denar za fešto je, za veliki servis pa ne.. sicer pa..le o čem bi potem pisali o tej dami ? da se ji je strgala struna na glasbilu ravno ko je igrala velike finale ko so jemali zažgano ...prikaži večo piško iz pečice ? po drugi strani pa ljudje, ki si ne morejo vzet 4 sekunda časa za nekoga drugega so pa zares podn. podn od3 tretje etaže kletne garaže. sposodi si avto , ok od mame, ampak , da nima 4 sekunde da preveri, bencin ? dizel ? aja pokrovček, napis na vratcih..

  • Pierre 16:27 15.avgust 2022.

    Gospa Tanja, na pumpi sta cevi za točenje dizla in/ali bencina DRGAČNIH BARV.....sicer pa je članek tudi butast...

  • Toma 10:37 15.avgust 2022.

    100x boljše če crknejo nemška jaja kot pa domači ljubljenček!