Svet
41862 ogledov

To se je zgodilo z mamo ubitih otrok

Otroci, žrtve zločina Instagram
Na Hrvaškem odmeva primer družinskega nasilja; oče je ubil dvojčka, stara sedem let, in dečka, starega štiri leta.

Hrvaška policija še vedno preiskuje grozljiv zločin, ki je danes pretresel vso državo. Kot smo poročali, 56-letni moški, sicer avstrijski državljan, finančni svetovalec, ki živi in dela v Zagrebu, je ponoči zadušil svoje tri otroke, potem pa skušal soditi še sebi. Zastrupil se je, a policija ga je v stanovanju na podlagi prijave napovedanega samomora, našla živega. Svojo namero je namreč objavil na Facebooku in pripisal, da se je za skrajno dejanje odločil zato, ker ga je zapustila ljubezen njegovega življenja, ženska, do katere naj bi bila njegova nekdanja žena "slaba", je objavil v zapisu. 

Njegovo nekdanjo ženo, mamo treh otrok, so po tem, ko je prejela informacijo o zločinu, z vozilom nujne medicinske pomoči prepeljali v bolnišnico v Dubrovniku. Po tem, ko so jo umirili s pomirjevali, so ji ponudili, da ostane v bolnišnici, a se za to ni odločila. Po poročanju hrvaških portalov je odšla v Neum, kjer naj bi imela širšo družino in kjer naj bi te dni tudi bivala. Zdravniki so medijem povedali, da njeno stanje ni bilo takšno, da bi zahtevalo prisilno hospitalizacijo.  

Medtem je stanje storilca zločina stabilno, zdravijo ga v zagrebškem kliničnem centru, ves čas je prisotna policija. 

Preiskava primera sicer še poteka. Policija je sporočila še, da nasilja v tej družini ni obravnavala nikoli prej.

Harald Kopitz Policija Svet Nove podrobnosti grozljivega umora treh otrok Hrvaška policija Grozljivo Svet Uspešen podjetnik se je spravil nad svoje majhne otroke

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 1
  • 5ab88cdfad1c39da632cc9a4d7a3774b4e76408a 07:23 28.september 2021.

    Se vem ne zdi, da malce pretiravate ! Seveda je to tragedija in to velika. Da pa je mamica po vseh teh dogodkih toliko stabilna, da ne potrebuje pomoči zdravnikov je samo pohvalno. Ne delajte denarja iz šova iz ljudi, ...prikaži več, ki že tako trpijo.