Svet
11609 ogledov

Uspešen podjetnik se je spravil nad svoje majhne otroke

Hrvaška policija Hrvoje Jelavić/Pixsell
Na Hrvaškem v soboto odmeva grozljiv zločin.

Hrvaški portali poročajo, da je v Zagrebu v noči na soboto prišlo do hude družinske tragedije, v kateri so umrli trije majhni otroci. 

Po prvih znanih informacijah, ki jih navajajo mediji, je oče zadušil svoje tri otroke; dvojčka, deklico in dečka, stara sedem let, in sina, starega štiri leta. Zatem naj bi si moški poskušal soditi sam, ustrelil se je, a je preživel, odpeljali so ga v bolnišnico. 

Starša otrok naj bi bila ločena, oče naj bi bil finančni strokovnjak, ki je delal za nekaj uglednih avstrijskih podjetij, svoje podjetje za svetovanje ima registrirano na Dunaju. 

Po podatkih, ki jih dodajajo mediji, naj bi šlo za avstrijskega državljana, ki živi in dela v Zagrebu. Pred brutalnim zočinom je na Facebooku objavil pismo, v katerem je napisal, da ga je zapustila partnerka, saj je bila do nje njegova bivša žena zlobna. Dodal je, da je ostal brez denarja. 

V času zločina mama otrok ni bila v Zagrebu, otroci so konec tedna preživljali z očetom. 

Policija je za zdaj potrdila, da so bile ponoči ubite tri osebe. Policijski ogled je še v teku, podrobnosti hrvaški portali še pričakujejo. 

60 strani Svet Slovenec, ki je ubil hčerko, je napisal pismo vnuku

dezurni@styria-media.si

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.