Svet
25797 ogledov

Slovenec, ki je ubil hčerko, je napisal pismo vnuku

Italijanski mediji poročajo, da je 88-letni Stellio Cerqueni, ki se je rodil v Kopru in živel v Monfalconeu v Italiji, ubil svojo najstarejšo hčerko Dorjano ter nato ustrelil še samega sebe. 

Policija je pri njem našla 60 strani dolgo pismo, namenjeno vnuku Michellu. V njem poskuša pojasniti razloge za umor najstarejše hčerke. Beležko s 60 stranmi so policisti našli v njegovi torbi. 

Pismo začne z uvodnimi besedami, da je namenjeno "vnuku, ki ga nikoli ni videl". "Tvoja mama je starše pustila v siromaštvu, lakoti in bolezni, s sabo pa odnesla milijardo lir dediščine," je zapisal 88-letnik, nato pa nanizal številne žaljive besede, s katerimi je izrazil ogorčenje in sovraštvo do hčerke.

Napisal je, da je njegova hčerka pobegnila s partnerjem in denarjem, družino pa pustila v dolgovih. 

 | Avtor:

Corriera del Veneto navaja, da pismo pojasnjuje, da je sovraštvo proti hčerki izhajalo iz problemov pri dedovanju. 

Stellio je v Rubano, kjer se je zgodil umor, prišel s pištolo. Ko je Dorjana stopila pred hišo, je oče v njo izstrelil več strelov in nato ubil še sebe. 

Preiskovalci ne izključujejo možnosti, da je Stellio načrtoval umor celotne družine.  

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Doreen_Bruck 12:28 21.september 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali v zaključnem obdobju zelo enostavno, samo sledite navodilom na tem blogu ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • malarin 10:11 21.september 2021.

    A, v TRŽIČU se je to zgodilo ?

  • Pepe007 08:22 21.september 2021.

    Če se je rodil v Kopru, še ni nujno Slovenec. Sodeč po imenu in priimku tudi ni. Prav tako Boris Pahor ni Italijan, čeprav se je rodil in živi v Trstu. Je pa italijanski državljan.