Svet
27063 ogledov

Grozljiva družinska tragedija: Ubil soprogo in hčerki, nato zažgal hišo

požar gasilci Profimedia
Iz kraja Sombor na vzhodu Vojvodine v Srbiji se je danes okoli poldneva zgodila strašljiva družinska tragedija. Moški je ubil soprogo in dve hčerki, nato v družinski hiši podtaknil ogenj in nato sodil še sebi.

Po prvih podatkih srbskih medijev je krvav zločin izvedel 59-letni Zdravko G. Policija je pa prizorišče napotila gasilce, ki so požar pogasili, v notranjosti jih je pričakal grozljiv prizor. Najprej so našli tri zoglenela trupla, nato pa še eno.

Tragedija se je zgodila danes dopoldan med 11:00 in 12:00. Policija za zdaj sumi, da je 59-letnik najprej pokončal soprogo in dve hčerki, nato pa sodil še sebi.

Morilec je imel sicer dve hčerki in sina. Sprva ni bilo jasno, kaj se je zgodilo s sinom, a so mediji nato izvedeli, da je ravno sin poklical policijo in prijavil strašljivo tragedijo v družinski hiši.

Zdravko G. je sicer pred le nekaj dnevi prišel iz zapora, kjer je bil zaradi nasilja v družini, imel je tudi prepoved približevanja družinskim članom.

Komentarjev 6
  • Graciela_Landrum 10:17 30.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • Avatar Pallialita
    Pallialita 23:45 29.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Ender3 18:43 29.december 2021.

    Žalostno, tragično, kjerkoli to bilo 🙏🙏. Samo " homo homini lupus " bi ob tem rekli.