Roke, vredne 5 milijonov

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Gemma Howorth je cenjen fotomodel, ki za svoje delo dobi zajeten kup denarja. Za uro snemanja je zaračunala tudi tri tisoč evrov.
Oglej si celoten članek

Vendar pa njeno delo ni povsem vsakdanje. V oglasih namreč ne nastopa v celoti, temveč posoja le svoje roke. Njene skrbno negovane roke so nastopile v več kot 250 televizijskih oglasih. Ker se zaveda, da lahko že najmanjša poškodba konča kariero, je Gemma svoje roke zavarovala za 5.700.000 evrov.

Howorthowa se zaveda, da so njene roke njen kruh, in jim zaradi tega omogoča posebno nego. Drži se posebne diete, vsak dan jih maže z mandljevim oljem. Za Daily Mail je izjavila, da se izogiba opravilom, s katerimi bi si lahko poškodovala roke, in da se celo sonči v rokavicah.

Gemmo zastopa modna agencija Body London, ki je specializirana na področju modelov, ki si denar služijo samo z določenim delom telesa. Tako imajo v svoji bazi fotomodele za roke, noge, ustnice, oči in celo zadnje plati. Zanimivo bi bilo izvedeti, kaj v svoj življenjepis napišejo slednji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.