Magazin
31 ogledov

Roke, vredne 5 milijonov

roke Shutterstock
Gemma Howorth je cenjen fotomodel, ki za svoje delo dobi zajeten kup denarja. Za uro snemanja je zaračunala tudi tri tisoč evrov.

Vendar pa njeno delo ni povsem vsakdanje. V oglasih namreč ne nastopa v celoti, temveč posoja le svoje roke. Njene skrbno negovane roke so nastopile v več kot 250 televizijskih oglasih. Ker se zaveda, da lahko že najmanjša poškodba konča kariero, je Gemma svoje roke zavarovala za 5.700.000 evrov.

Howorthowa se zaveda, da so njene roke njen kruh, in jim zaradi tega omogoča posebno nego. Drži se posebne diete, vsak dan jih maže z mandljevim oljem. Za Daily Mail je izjavila, da se izogiba opravilom, s katerimi bi si lahko poškodovala roke, in da se celo sonči v rokavicah.

Gemmo zastopa modna agencija Body London, ki je specializirana na področju modelov, ki si denar služijo samo z določenim delom telesa. Tako imajo v svoji bazi fotomodele za roke, noge, ustnice, oči in celo zadnje plati. Zanimivo bi bilo izvedeti, kaj v svoj življenjepis napišejo slednji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.