Magazin
36 ogledov

Seksale bi za denar

seks Shutterstock
Včasih je bil zakon nekaj svetega, danes pa je glede na izsledke raziskave samo še poslovna priložnost. Lahko nenavadne izsledke raziskave pripišemo recesiji?

Poroke zaradi denarja že dolgo niso več nič posebnega, a so še vedno velikokrat predmet zgražanja. Na spletni strani LocalSin.com, ki je namenjena spoznavanju novih ljudi, so izvedli anketo, v kateri je sodelovalo 2.500 žensk. Ena od desetih žensk, ki so sodelovale v anketi, je priznala, da bi se poročile z veliko starejšim moškim, če bi ta bil bogat.

Seksale bi za denar

Šest odstotkov žensk, starih med 18 in 35 let, je priznalo, da bi se spustile v spolne odnose z moškimi, ki so stari 70 let ali več, če bi jih ti zasipali z denarjem. Osem odstotkov sodelujočih pa je dejalo, da moške ocenjujejo glede na znamko avtomobila. Sodelujoče v raziskavi so tudi potrdile, da bi se z bogatim partnerjem poročile ne glede na njegova leta, zunanjost ali osebnost. Ljubezen in zaupanje, ki sta nekoč v zvezi veljali za najpomembnejši vrednoti, je tako izpodrinila finančna varnost. Je vzrok treba iskati v nastali finančni situaciji?

Komentarjev 1
  • Avatar atojeto
    atojeto 23:50 01.november 2011.

    Saj sem vedel, da je cel svet ena velika k.....barija.