Magazin
46 ogledov

Pet znakov, da vas ne bo peljal pred oltar

par, razmerje, ljubezen Shutterstock
Čeprav živite s svojim dragim in nista poročena, to še ne pomeni, da kmalu tudi bosta. Kot vemo, se moški pogled na poroko precej razlikuje od ženskega, zato bodite pozorne na znake, ki vam lahko povedo, da vaš moški nikoli ne bo pripravljen stopiti pred oltar.

Iz pogovora o poroki vedno nastane prepir

Če se hočete s svojim dragim resno pogovoriti o poroki, on pa se pogovoru vztrajno izmika in iz tega celo nastane prepir, ste lahko prepričane, da obstaja zelo majhna verjetnost, da bo šel na kolena. Morda vam bo kdaj celo rekel, da se bo poročil z vami, a to bo skoraj zagotovo storil le zato, da vas utiša. Sam preprosto ne verjame v zakon in najverjetneje ga nihče ne bo prepričal vanj, tudi ve ne.

Pravi, da čaka na pravi trenutek

Čeprav je slišati zelo prepričljiv, ko vam reče, da vas bo zasnubil, ko bo trenutek pravi, je to le še en izgovor. Raje se ne oklepajte njegovih obljub, saj boste zaman čakale, da se uresničijo. Zapomnite si: moški, ki se želi poročiti, vas bo zasnubil brez nepotrebnega govoričenja o tem.

Predlaga "poskusno" skupno življenje

Še en znak, da vaš dragi ni pripravljen na zakon, je, če se na vprašanje o poroki odziva z odgovorom, da želi najprej videti, kakšno bi bilo vajino skupno življenje. S tem si bo zagotovil, da ga vsaj nekaj mesecev ne boste "utrujali" s poroko, saj bosta zaposlena s selitvijo. Kasneje pa bo našel nov izgovor.

Zaroka brez datuma poroke

Moški včasih svojo drago zasnubijo brez misli na poroko. Presenetijo jo z lepim in velikim diamantnim prstanom in mislijo, da je to vse, kar si želijo. A če še pet mesecev po zaroki nimata določenega datuma za veliki dan, se najverjetneje tudi ne bo zgodil. Zlato pravilo je, da vas mora pred oltar odpeljati eno leto po zaroki. Ko to leto mine, se sprijaznite samo z zaročnim prstanom.

Prestavljanje poroke

Sprememba datuma poroke se najpogosteje zgodi, kadar se poroko načrtuje za eno leto vnaprej. In ko je datum vse bližje, je tudi ženinova živčnost vse večja, zato ni nič čudnega, če vaš dragi predlaga, da poroko prestavita. Takrat se morate zavedati, da si poroke v resnici ne želi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.