Magazin
399 ogledov

Najboljše ideje za prvi zmenek

par, srce Shutterstock
Hočete narediti vtis na osebo, ki jo boste v kratkem peljali na prvi zmenek, pa se vam niti sanje ne, kako to izpeljati? Mi imamo nekaj idej.

Zajtrk

Zajtrk je najpomembnejši obrok dneva, zato ga je pametno dobro izkoristiti. Zmenek ob zajtrku je čudovita ideja, če sta oba jutranja človeka. Vajin pogovor bo tako veliko zanimivejši, poleg tega pa se skoraj zagotovo ne bo vrtel okrog alkohola. In še najboljši del: če ne boste občutili kemije, imate več kot dovolj izgovorov za pobeg.

Okušanje vin

Če se skupaj odpravita na okušanje vin, imata super izgovor za nekaj kozarčkov, ki bodo ublažili živce. Hkrati se bosta skupaj naučila nekaj novega in ustvarila skupni interes. Če pa vam vina in alkohol sploh ne dišijo, skupaj obiščita kuharski ali plesni tečaj.

Bovling

Bovling je super način, da ugotovite, če je vaš potencialni partner tekmovalen. Ni važno, če ste v tem dobri ali ne, zagotovo se bosta odlično zabavala in nasmejala. Poleg tega bosta drug ob drugem bolj sproščena, kot bi bila ob romantični večerji, še vedno pa lahko flirtata do onemoglosti.

Vožnja s kolesom

Zunanje športne aktivnosti so vedno dobra ideja za prvi zmenek. Medtem ko med dolgim sprehodom lahko kmalu zmanjka tem za pogovor in nastane neprijetna tišina, se vama med vožnjo s kolesom ni treba ves čas pogovarjati. Določita si cilj in organizirajta romantični piknik.

Kino

Kino in večerja sta največji kliše, a za to obstaja razlog. Kino vaju bo sprostilo, hkrati pa vama bo dalo vsaj eno temo za pogovor med večerjo. Pozorna bodita le pri izbiri filma. Oglejta si nekaj, kar bo skoraj zagotovo všeč obema, predvsem pa se izogibajta romantičnim komedijam za dekleta. Te naj bodo rezervirane samo zanje.

Privoščita si sladico

Če ste na tesnem z denarjem, si s svojo simpatijo privoščite vsaj sladico. Je veliko bolj zabavna in krajša kot celotna večerja, zato vama skoraj zagotovo ne bo zmanjkalo tem za pogovor. Poleg tega je tudi slajša in cenejša!

Živalski vrt

Vsi imajo radi živali, zato je obisk živalskega vrta super ideja za prvi zmenek. Živali bodo iz vaju potegnile otroško plat, zato bo vajino prvo spoznavanje lažje in bolj zabavno. Ves čas bosta imela veliko tem za pogovor in želja po drugem zmenku bo neizogibna.

Komični večer

Večina žensk pri moških zelo ceni smisel za humor, zato je komični večer odlična priložnost, da preverite, če je vaš potencialni partner pravi za vas. Med vama se bo ustvarilo zabavno vzdušje, s čimer bo pogovor stekel kot namazan. Poskrbite le, da ne bosta sedela v prvi vrsti.

Zabaviščni park

Prebudite svoj avanturistični duh in se s svojim spremljevalcem odpravite v zabaviščni park. Če skupaj počneta zabavne in hkrati zanimive stvari, se bosta vsekakor ujela. Poleg tega vas lahko preseneti s plišasto igračko, ki jo je osvojil samo za vas.

Drsanje

Morda niste ravno vešči v drsanju, a drsalke so lahko odličen način, da prebijeta led. Pozimi je takšen zmenek lahko nadvse romantičen, predvsem če se na drsalke spravite zunaj. Kasneje pa se lahko skupaj pogrejeta ob skodelici čaja in pogovoru o vajinih drsalnih veščinah.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.