Magazin
6 ogledov

Vse, kar si želim za božič, je številka 38

lepotica Shutterstock
Bliža se veseli december, ki je poln zabav in tudi slastnih dobrot, ki jim težko rečemo ne. Takšne skušnjave mnogim ženskam preprečujejo, da med sezono zabav ostanejo fit, zato si najbolj od vsega želijo, da bi se za božič spravile v konfekcijsko številko 38.

Nova raziskava razkriva, da kar 56 odstotkov žensk meni, da bi bila konfekcijska številka 38 ne glede na to, kaj pojejo, najlepše božično darilo. To je ugotovila raziskava britanske spletne strani FULLfast, v katero je bilo vključenih 2.500 žensk. Od tega pa kar 11 odstotkov anketiranih žensk pravi, da z dieto v tem času nimajo nobenih težav, čeprav so ves čas obkrožene s prazničnimi dobrotami.

Želja, da bi se lahko brez odrekanja hrani spravile v konfekcijsko številko 38, pa je pri tretjini anketiranih celo tako velika, da so se do konca življenja pripravljene odreči vsem božičnim darilom. Kakšen pa je vaš odnos do hrane v decembrskih dneh? Se boste ukvarjale s kilogrami ali boste preprosto uživale v najlepšem mesecu? Odgovorite nam v zgornji anketi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice