Magazin
53 ogledov

Česa moški pri ženskah ne razumejo

moški, ženska, zmenek Shutterstock
Moški vedno pravijo, da nikoli ne bodo razumeli žensk, a pogosto ne znajo povedati, česa natanko ne razumejo. Mi vam razkrivamo, kaj imajo v mislih, ko izrečejo ta stavek.

Ženske in drama

To najverjetneje moti kar večino moških. Stalno opravljanje in ustvarjanje drame je zanje zelo utrujajoče in nikoli ne bodo razumeli, zakaj ženske za to porabijo toliko energije in časa. Zato, drage dame, omejite opravljanje ali pa se vsaj pred svojim moškim ugriznite v jezik.

Elastike in lasne sponke vsepovsod

Veliko moških jezi, da njihova partnerica svoje lasne pripomočke pušča povsod po stanovanju. Tudi v kuhinji, kamor sploh ne spadajo. Raje bi videli, da bi zanje ustvarile posebno mesto v kopalnici ali spalnici in da bi jih tja tudi redno pospravljale.

Nihanje razpoloženja v tistih dneh

Menstrualni dnevi niso ravno najljubši del meseca pri ženskah in to znajo dobro pokazati. Česar pa moški ne razumejo, je to, kako se njihovo razpoloženje lahko v enem dnevu spremeni iz odličnega v porazno, pri tem pa se obnašajo, kot da za prepire v tem času niso krive one. Predvsem jih moti to, da svojo slabo voljo prenašajo nanje.

Siljenje v poroko

Na svetu ne obstaja veliko moških, ki se želijo na vsak način poročiti. Zato pa obstaja toliko več žensk, ki se jim zakonsko življenje zdi nekaj popolnoma samoumevnega in nujnega. Tega moški ne razumejo. Poročno slavje in ves ta pomp se jim zdi povsem nepotreben, čisto zadovoljni bi bili tudi z zvezo, ki ne vključuje poročnega prstana.

Zakaj toliko čevljev?!

Vsi vemo, da si moški vedno belijo glavo s tem, zakaj ena ženska potrebuje 78 parov čevljev. No, roko na srce, tega včasih ne razumejo niti ženske same, zato so tukaj dodatne besede povsem odveč.

Nastrojenost proti drugim ženskam

To je sicer zelo podobno ženski drami, a ne povsem. Ni namreč skrivnost, da se veliko žensk ob prvem snidenju gleda malce postrani, kasneje pa lahko postanejo najboljše prijateljice. Ravno tega moški ne razumejo. Zakaj najprej osovraženost, četudi se sploh ne poznajo, nato pa nenaden in nepojasnjen preskok v drugo skrajnost?

Nejasne želje

Veliko moških si obupno želi, da bi njihove izbranke znale bolj jasno izraziti svoje želje in da bi naravnost povedale, kaj si mislijo. Nemalo žensk namreč naivno misli, da bi moral moški telepatsko zaznati, kaj natanko se jim podi po glavi, oziroma bi morali znati vsaj dobro predvidevati, kaj se dogaja. Ker tega seveda ne zmorejo, pride do prepira.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.