Magazin
344 ogledov

Očitni znaki, da še ni prebolel bivše

par, ljubosumje Shutterstock
Ste se znašle v zvezi, v kateri je vse popolno, razen ene malenkosti – ne morete se znebiti občutka, da vaš izbranec še ni popolnoma prebolel svojega nekdanjega dekleta? Če ste v dvomih, si oglejte, kateri so očitni znaki, da nekaj do nje še čuti.

Zagotovo je ni prebolel, če ... stalno skrbi za njenega psa
A ne prehitevajte. Če sta bila z bivšo punco skupaj več let ali pa sta psa vzgajala skupaj, ne delajte panike. To še ne pomeni, da pogreša njo, ampak da pogreša psa. Če pa je ljubljenčka dobila tik pred koncem zveze, se vaš partner ni mogel navezati nanj, ali če ga je dobila celo po koncu razmerja, potem je čas za pogovor.

... si ves čas dopisujeta
Če ima telefon ves čas pri roki in stalno preverja, ali ima novo sporočilo, ona pa mu jih vztrajno pošilja, vas lahko skrbi. Še posebej, če vam jih noče pokazati ali povedati, o čem teče pogovor. A preden ga začnete obsojati, mu na lep način povejte, da se vam vse skupaj zdi malce čudno.

... ji organizira zabavo za rojstni dan
Obstaja velika razlika med čestitko prek sporočila in med načrtovanjem zabave zanjo. Če sta še vedno prijatelja in je povabljen na njeno zabavo, potem brez skrbi. To je v bistvu čudovita priložnost, da ga vprašate, ali vas bo vzel s seboj. A če bo on poskrbel za celotno organizacijo, potem nekaj ni v redu.

... gresta skupaj na poroko
Seveda razumete, da se bo poročil njun skupni prijatelj in da sta bila na poroko povabljena, ko sta bila še skupaj. A misel na to, da bosta plesala skupaj in se skupaj najverjetneje tudi napila, ni ravno najlepša. Svetujemo, da v takšnem primeru ravnate pazljivo. Mirno mu povejte, kaj vas skrbi, a dodajte, da mu vsekakor zaupate. Poudarite tudi, da bi se počutili veliko bolje, če bi se vam vmes kaj oglasil.

... jo opravlja
Tako kot si ne želite, da jo ves čas hvali, prav tako ni prijetno, če se stalno pritožuje nad njo in jo opravlja. Tudi to je namreč znak, da se njegova čustva do nje še niso pohladila. Svoje energije (pa naj bo to pozitivna ali negativna) ne bi smel usmerjati vanjo, temveč bi se moral posvetiti vam.

... je njen osebni hišnik
Če ji stalno nekaj popravlja in ji je na splošno ves čas na uslugo, ko se jih kaj pokvari, je čas za pogovor. Razložite mu, da se vam to ne zdi v redu in da to vsekakor ne pripomore k vajinemu razmerju. Če je ona prekinila z njim, mu povejte, da mislite, da ga izkorišča. Če pa je on zapustil njo, ga vprašajte, ali ji pomaga iz občutka krivde. Njegov odziv vam bo dal točen odgovor.

...  ji ves čas sporoča pomembne novice
Kadar je par v zvezi več let, je razumljivo, da poznata družino drug drugega. Zato naj se vam ne zdi čudno, če pokliče bivšo in ji sporoči, da bo postal stric. Morda je malce neprijetno, a če je vam povedal najprej, ni prostora za skrbi. Če pa je ona za novico izvedela pred vami, je zgodba druga.

... ima še vedno njene fotografije
Nihče noče videti fotografije novega izbranca ali izbranke z novim partnerjem. Razlika je le v tem, če so te fotografije na vidnem mestu, kot recimo v vajini dnevni sobi ali v škatli, ki je zakopana globoko v kleti. Če so slike na vidnem mestu, je to dovolj velik znak, da je še ni prebolel.

... ni zadovoljen z njenim novim fantom
Tako kot vaš fant je šla tudi njegova bivša naprej. Zdaj je v novem razmerju, kar je oznanila tudi na Facebooku. To ste opazili vi in tudi vaš fant, ki pa ob tem ni videti zadovoljen. Če to ves čas omenja in ob omembi njenega novega razmerja postane razdražljiv, ga brez zadržkov vprašajte, kaj ga tako moti.

... imate občutek, da vaju primerja
Vsi smo že kdaj imeli občutek, da nas primerjajo z bivšimi. Dokler je ta občutek samo v vaši glavi, ga ne obremenjujte s svojimi težavami. Če pa vam je večkrat dal jasno vedeti, da vaju primerja, to ne pomeni samo, da je ni prebolel, temveč tudi, da je bedak.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.