Rokerje z odra pregnali golobi

Foto: Žurnal24 (Foto: Reuters)
Skupina Kings of Leon je bila prisiljena zapustiti koncert v St. Louisu, in sicer zaradi nadležnih iztrebkov golobov.
Oglej si celoten članek

V amfiteatru Verizon v zvezni državi Missouri so v petek zvečer nastopili rokerji skupine Kings of Leon. Na koncertu pa niso imeli sreče. Uspeli so zaigrati le tri skladbe, nato pa so zapustili oder. Razlog so bili golobji iztrebki.

Glasbeniki so se skušali kljub nenehnemu škropljenju prebiti skozi prve del koncerta, dokončno pa jim je prekipelo, ko je basista Jareda Followilla blizu ustnic skoraj zadel še posebej velik iztrebek.

"Med vsako skladbo je name priletel golobji iztrebek. Za koncert smo predvideli dvajset skladb, a do konca nastopa bi bil sam ves prekrit z iztrebki," je povedal Followill.

Že pred samim koncertom so glasbenike lokalne oblasti obvestile o neljubi nadlogi, ki jih pesti že vse poletje, a jim obljubili, da bo vse v najlepšem redu. A pri prvih taktih so leteči golobi že ciljali nanje. Koncert so tako prekinili tudi zaradi nevarnosti iztrebka, ki ga predstavlja za zdravje.

Z grammyjem nagrajena skupina se je svojim oboževalcem opravičila in jim obljubila, da bodo koncert ponovili.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.