Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Rokerje z odra pregnali golobi

(Foto: Reuters) Žurnal24 main
Skupina Kings of Leon je bila prisiljena zapustiti koncert v St. Louisu, in sicer zaradi nadležnih iztrebkov golobov.

V amfiteatru Verizon v zvezni državi Missouri so v petek zvečer nastopili rokerji skupine Kings of Leon. Na koncertu pa niso imeli sreče. Uspeli so zaigrati le tri skladbe, nato pa so zapustili oder. Razlog so bili golobji iztrebki.

Glasbeniki so se skušali kljub nenehnemu škropljenju prebiti skozi prve del koncerta, dokončno pa jim je prekipelo, ko je basista Jareda Followilla blizu ustnic skoraj zadel še posebej velik iztrebek.

"Med vsako skladbo je name priletel golobji iztrebek. Za koncert smo predvideli dvajset skladb, a do konca nastopa bi bil sam ves prekrit z iztrebki," je povedal Followill.

Že pred samim koncertom so glasbenike lokalne oblasti obvestile o neljubi nadlogi, ki jih pesti že vse poletje, a jim obljubili, da bo vse v najlepšem redu. A pri prvih taktih so leteči golobi že ciljali nanje. Koncert so tako prekinili tudi zaradi nevarnosti iztrebka, ki ga predstavlja za zdravje.

Z grammyjem nagrajena skupina se je svojim oboževalcem opravičila in jim obljubila, da bodo koncert ponovili.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.