Rooney si želi otrok

Foto: Žurnal24 Ali bo popustil?
Soproga temperamentnega igralca Manchester Uniteda je dala svoj prvi večji intervju po britanski poroki leta in razkrila, da si nogometaš obupno želi otrok.
Oglej si celoten članek

Coleen McLoughlin je za Daily Mail povedala, da še ni pripravljena na materinstvo, čeprav Wayne vztraja pri tem, da bi kmalu imela otroka. Priznala je še, da se je šele pred kratkim navadila na dejstvo, da je sedaj Waynova žena, in da si nosečnosti v naslednjih nekaj letih ne želi.


Coleen je odprla svoje srce in priznala, da ni popolna in se neznansko trudi, da bi bila čim bolj privlačna. "Zavedam se, da sem nizka in da nimam popolnega telesa, vendar se tu ne da nič storiti. Vsak ima takšno telo, kakršno mu ga podari narava, in vsi bi se morali truditi iz njega izvleči tisto najboljše," je povedala.


Razkrila je, da je bil poročni dan eden najlepših dni njenega življenja in da jima dež ni pokvaril zabave. "Sama sem organizirala zabavo. Takšna sem, rada ukazujem. Nekoč sem v osnovni šoli režirala otroško gledališko predstavo, ki pa je neslavno propadla. Vsi so odnehali, ker enostavno niso mogli prenesti mojega težkega značaja," je priznala in dodala, da je bila po tistem zelo nesrečna, vendar ni preveč jokala.

"Če se poškoduje in s tem konča svojo nogometno kariero, se še vedno lahko posveti petju, kar je tudi dokazal na najini poroki. Študij ni najbolj pomembna stvar v življenju, obstajajo še drugi načini, da se dokažeš. Tudi brez diplome," je Coleen povedala o Rooneyju, za katerega je splošno znano, da je napornega značaja in ima končano samo osnovno šolo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.