Magazin > VIP
4 ogledov

Rooney si želi otrok

Ali bo popustil? Žurnal24 main
Soproga temperamentnega igralca Manchester Uniteda je dala svoj prvi večji intervju po britanski poroki leta in razkrila, da si nogometaš obupno želi otrok.

Coleen McLoughlin je za Daily Mail povedala, da še ni pripravljena na materinstvo, čeprav Wayne vztraja pri tem, da bi kmalu imela otroka. Priznala je še, da se je šele pred kratkim navadila na dejstvo, da je sedaj Waynova žena, in da si nosečnosti v naslednjih nekaj letih ne želi.


Coleen je odprla svoje srce in priznala, da ni popolna in se neznansko trudi, da bi bila čim bolj privlačna. "Zavedam se, da sem nizka in da nimam popolnega telesa, vendar se tu ne da nič storiti. Vsak ima takšno telo, kakršno mu ga podari narava, in vsi bi se morali truditi iz njega izvleči tisto najboljše," je povedala.


Razkrila je, da je bil poročni dan eden najlepših dni njenega življenja in da jima dež ni pokvaril zabave. "Sama sem organizirala zabavo. Takšna sem, rada ukazujem. Nekoč sem v osnovni šoli režirala otroško gledališko predstavo, ki pa je neslavno propadla. Vsi so odnehali, ker enostavno niso mogli prenesti mojega težkega značaja," je priznala in dodala, da je bila po tistem zelo nesrečna, vendar ni preveč jokala.

"Če se poškoduje in s tem konča svojo nogometno kariero, se še vedno lahko posveti petju, kar je tudi dokazal na najini poroki. Študij ni najbolj pomembna stvar v življenju, obstajajo še drugi načini, da se dokažeš. Tudi brez diplome," je Coleen povedala o Rooneyju, za katerega je splošno znano, da je napornega značaja in ima končano samo osnovno šolo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.