Rosvita Pesek in njena snaha imata dober razlog za praznovanje

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Minilo je že pol leta.
Oglej si celoten članek

Kako hitro čas beži, se zagotovo zaveda tudi Nastja Kramer Pesek, srčna izbranka Filipa Pesek, ki je sin znane televizijske voditeljice Rosvite Pesek.

Mlada drućina je objavila fotografijo, s katero so sporočili, da je mali Mateo že dopolnil pol leta.

"Danes nasa sreca praznuje svoj pol-letni rojstni dan. Mateo, hvala, ker si… in hvala, ker si nam dal guilt-free razlog za uzivanje v krasni malinini torti ," sta Nastja in Filip pripisala poleg lepe fotografije, na kateri so ujeti vsi, tudi njihov psiček.

Se je pa preko družbenega omrežja Facebook oglasila tudi ponosna babica, ki je poleg fotografije zapisala: "Praznično." Dodala pa je tudi ključnik, s katerim je sporočila, da je že pol leta babi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 10:31 30. Maj 2022.

    Fak of res ste nadležni s tem peskovnikom. Pesek kot pesek je vedno na tleh in rabi pozornost , vi …

  • 09:04 30. Maj 2022.

    Koliko plačujete Peseki za objavo ?

  • 08:32 30. Maj 2022.

    Komu sploh mar za te telebajske,vendar jih neutrudno porivajo naprej in čez kakšen mesec bodo poleg Roze in partnerja še …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.