Magazin > VIP
27154 ogledov

Rosvita Pesek in njena snaha imata dober razlog za praznovanje

filip pesek, nastja kramer Instagram
Minilo je že pol leta.

Kako hitro čas beži, se zagotovo zaveda tudi Nastja Kramer Pesek, srčna izbranka Filipa Pesek, ki je sin znane televizijske voditeljice Rosvite Pesek.

Mlada drućina je objavila fotografijo, s katero so sporočili, da je mali Mateo že dopolnil pol leta.

"Danes nasa sreca praznuje svoj pol-letni rojstni dan. Mateo, hvala, ker si… in hvala, ker si nam dal guilt-free razlog za uzivanje v krasni malinini torti ," sta Nastja in Filip pripisala poleg lepe fotografije, na kateri so ujeti vsi, tudi njihov psiček.

Se je pa preko družbenega omrežja Facebook oglasila tudi ponosna babica, ki je poleg fotografije zapisala: "Praznično." Dodala pa je tudi ključnik, s katerim je sporočila, da je že pol leta babi.

Komentarjev 4
  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 10:31 30.maj 2022.

    Fak of res ste nadležni s tem peskovnikom. Pesek kot pesek je vedno na tleh in rabi pozornost , vi pa jim to omogočale. Boli me kaj ti peski delajo. Naj si vsak sam ogleda njihov profil ni treba da ...prikaži več jim reklamo delate. Ali vam plačajo za objavo?

  • Avatar Leon
    Leon 09:04 30.maj 2022.

    Koliko plačujete Peseki za objavo ?

  • sam1 08:32 30.maj 2022.

    Komu sploh mar za te telebajske,vendar jih neutrudno porivajo naprej in čez kakšen mesec bodo poleg Roze in partnerja še dva mlajša postala vplivna in znana slovenceljna.....