Rosvita Pesek o dnevu, ki je za vedno spremenil njeno življenje

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Delila prelepo fotografijo.
Oglej si celoten članek

Televizijska voditeljica Rosvita Pesek je na včerajšnji dan pred šestindvajsetimi leti rodila sina Filipa, o katerem se je letos veliko pisalo. Mladi podjetnik je namreč večno zvestobo obljubil soustanoviteljici podjetja Malinca, Nastji Kramar. Njune poročne fotografije so bile prelepe.

"Prav takega, bolj mračnega in deževnega jutra, na dan sv. Martina, se je za vedno spremenil moj svet. Klic novopečenega dedka iz Metlike je spraševal, ali smo dobili Martina Omerzela, starša pa sva besedi fantek dodala: FILIP PESEK OMERZEL. Pred 26 leti ...“ se je Rosvita sinu poklonila na družbenem omrežju in delila staro fotografijo.

xxx
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.