Magazin > VIP
91635 ogledov

Sin Rosvite Pesek dahnil usodni "da", nevesta je bila prelepa

Filip Pesek Instagram
Filip Pesek je oddan.

Pretekli vikend sta si na Ferrarijevem vrtu v Štanjelu večno zvestobo obljubila dva mlada in uspešna podjetnika, Filip Pesek, sin voditeljice Rosvite Pesek, in Nastja Kramar. Poročno slavje je potekalo na gradu. 

Nastja je nekaj utrinkov s svoje sanjske poroke objavila na Instagramu. Tako smo med drugim izvedeli, da je na njeni poroki pela Eva Boto. Ko je korakala k svojemu izbrancu, se je zaslišala Elvisova pesem Can't help falling in love. "Vesela, da sem kot ambasadorka že 3 leta del Malincine zgodbe, še bolj pa, da sem bila včeraj del njune skupne zgodbe,“ je Eva ob fotografiji z mladoporočencema zapisala na Facebooku. Malinca je Nastjino podjetje, ki prodaja zdravo prehrano in naravno kozmetiko.

Tako ženin, sicer strokovnjak za marketing, kot nevesta sta bila prelepa in zagotovo se je med svati ob pogledu nanju zasvetila kakšna solzica ganjenosti.

Iskrene čestitke tudi iz naše redakcije!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just married...

A post shared by Malinca Nastja (@malincanastja) on

Komentarjev 11
  • Avatar omega_v6
    omega_v6 12:05 23.junij 2020.

    Čestitke mladoporočencema!!! Res ste nekateri pravi bedniki niti dva stavka ne znate napisati brez vmešavanja politike!!

  • Avatar Berrilessa
    Berrilessa 01:06 23.junij 2020.

    Dobrodošli v najboljšem erotičnem klubu == H︆︆︆︆o︆︆s︆︆s︆︆︆︆et︆︆︆︆.︆︆︆︆C︆︆o︆︆m

  • e7a577d9a0a94365773a47e8a9a19dab1b01c855 21:02 22.junij 2020.

    jebala vas politika, kaj pa je tako hudega storila, da je potrebno pljuvati in spet omenjati jj in te perverzne insinuacije glede očetovstva, res bolano.