Magazin > VIP
31345 ogledov

S tem služi sin Rosvite Pesek, računa tudi 18 tisočakov!

Filip Pesek Instagram
Ste že slišali za Filipa Peska?

Težko, da ne bi, saj na spletu kroži šala, da se v življenju ne moreš izogniti trem stvarem: davkom, smrti in sponzoriranim objavam Filipa Peska. Filip Pesek je sin znane voditeljice Rosvite Pesek, zato ni nenavadno, da ima tako izpiljene nastope, ki se po spletu zelo hitro širijo. Pesek je sicer marketinški strokovnjak, ki podjetnikom pomaga na različne načine, s svetovanjem ena na ena ali skupinskimi seminarji. Nekaj njegovih seminarjev je brezplačnih, drugače pa za svoje storitve, kot je navedeno na njegovi spletni strani, računa od visokih 18 tisoč evrov do veliko bolj skromnih 28 evrov. 18 tisoč evrov je sicer okvirni letni znesek za njegove usluge ena na ena. 

Pred kratkim se je zaročil z dolgoletnim dekletom Nastjo Kramer, ki je prav tako uspešna podjetnica in solastnica podjetje  Malinca, ki prodaja zdravo prehrano in naravno kozmetiko. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy ❤️

A post shared by Filip Pesek 🔥 (@filippesek) on

To pa je Filip na svoji spletni stani zapisal o svojih podjetniških začetkih: "Ljudi v svet podjetništva skoraj vedno pritegne denar. Vem… Tudi mene je… Mislil sem, da bom že tretji dan od odprtja svojega podjetja ležal nekje v Mehiki in imel poleg sebe dve prsati blondinki. V času pisanja tega sporočila sem sicer res na Tajskem (zgrešil sem celino očitno), a pot do tja je bila vse prej kot lahka… In kar je najbolj pomembno… Moj uspeh se ni zgodil tretji dan! Niti četrti… Celoten proces je namreč trajal ogromno časa (pravzaprav še vedno traja) in verjamem, da se tudi v tvojem primeru ne bo zgodil čez noč. Po domače – če nisi pripravljen(a) na intenzivno delo in implementacijo novo-pridobljenih znanj, se ne bova dobro ujela," in med drugim priznal: "Na spletu obstaja ogromno mojih marketinških in prodajnih strategij, ki delujejo ne glede na tvojo panogo… In ja… Marsikatera izmed njih bo brezplačna! Ali ti bom med tem probal prodati kakšen moj plačljiv izdelek? Seveda! Mislim, da sem prvi, ki je v Sloveniji to javno priznal."

Komentarjev 18
  • maly 13:07 01.september 2019.

    Obup! Dečko nima nobene diplome, prisesal se je na seminarje Grant Cardone in sedaj prodaja to meglo v Sloveniji! Po lahki poti! Kriva je država- vse to bi morali prepovedat! Najlažje si je poiskat enega "mentorja" v tujini, se naspidirat ...prikaži več potem pa kurčit v Soveniji-kako obvladaš BIZNIS! Nadrkan s teorijo in z nekim znanjem tujih frajerov -itak, pa vse to kar trobenta FILIP PESEK, si lahko sami poskrbite, tako, da si pač kupujete G.C knjige in sledite njegovim socialnim omrežjem.PESKA ne rabite!

  • Avatar Crystalena
    Crystalena 01:21 31.avgust 2019.

    Ne veste, kje najti žensko za eno noč? Pridite >>> www.Bredhot.Com

  • pesnik51 14:23 30.avgust 2019.

    to je pa tako prodajanje megle, da kar glava boli .. to je sedaj IN .. firma mora poslati kaksnega svojega zaposlenega na seminar, ker dobijo "diplomo" Na koncu vsi ploskajo .. poznano? Sicer pa naj striže če lahko .. je pa megla