Rosvita Pesek si je privoščila oddih: "Država časti"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Nabrala je veliko všečkov, nekatere komentatorje pa je njen zapis zmotil.
Oglej si celoten članek

Znana novinarka in voditeljica oddaje Odmevi si je ta vikend privoščila vikend v Bohinju. Kot kaže, je porabila turistične bone, saj je ob objavi fotografije dodala: "Država časti". 

Nabrala je veliko všečkov, nekatere komentatorje pa je njen zapis zmotil, saj so jo opozorili, da ji oddiha ni "častila" država, temveč državljani. "Nekaj mi pravi, da častim tudi jaz. In da bodo to podedovali tudi moji otroci in moji vnuki," je zapisal eden od uporabnikov. "Častimo državljani. Iz naše skupne blagajne. Država ne vrača pufov. Davkoplačevalci jih bomo," pa je prepričan drugi.

dezurni@styria-media.si

Slovenija Toliko bonov ostaja še neizkoriščenih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 16

  • 09:40 25. Januar 2022.

    Kraljica ustaških in domobranskih kosti si nas privošči še finančno.

  • 08:44 25. Januar 2022.

    Pa koga zanima, kje se potika , ta , no ne bom je imenovala, je pa velika sramota, da tako …

  • 08:29 25. Januar 2022.

    Janševka peščena. Seveda država časti, mi častimo, ker moramo dajati državi, da se iz tega napajajo stranke, seveda največ največja, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.