Magazin
20114 ogledov

Rosvita Pesek si je privoščila oddih: "Država časti"

rosvita pesek Facebook
Nabrala je veliko všečkov, nekatere komentatorje pa je njen zapis zmotil.

Znana novinarka in voditeljica oddaje Odmevi si je ta vikend privoščila vikend v Bohinju. Kot kaže, je porabila turistične bone, saj je ob objavi fotografije dodala: "Država časti". 

Nabrala je veliko všečkov, nekatere komentatorje pa je njen zapis zmotil, saj so jo opozorili, da ji oddiha ni "častila" država, temveč državljani. "Nekaj mi pravi, da častim tudi jaz. In da bodo to podedovali tudi moji otroci in moji vnuki," je zapisal eden od uporabnikov. "Častimo državljani. Iz naše skupne blagajne. Država ne vrača pufov. Davkoplačevalci jih bomo," pa je prepričan drugi.

dezurni@styria-media.si

Denar, evro Slovenija Toliko bonov ostaja še neizkoriščenih
 
Komentarjev 16
  • viljem 09:40 25.januar 2022.

    Kraljica ustaških in domobranskih kosti si nas privošči še finančno.

  • ana19 08:44 25.januar 2022.

    Pa koga zanima, kje se potika , ta , no ne bom je imenovala, je pa velika sramota, da tako povzdiguje tega svojega boga na tv.,ki jo plačujemo državljani.🤮🤮🤮 FUJ

  • radovednica 08:29 25.januar 2022.

    Janševka peščena. Seveda država časti, mi častimo, ker moramo dajati državi, da se iz tega napajajo stranke, seveda največ največja, predvsem pa preko proračuna države tisti, ki so na vrhu. Upajmo samo še nekaj mesecev in nikoli več. Sicer pa ...prikaži več tudi golobček Golob in razni KUL ali vse nove stranke, ki jih je nekaj deset preveč, niso nič boljše.

Sorodne novice