Rosvita Pesek v celoti objavila vsebino grozilnega pisma

Foto: facebook
Foto: facebook
Televizijska voditeljica RTV Slovenija je bila znova tarča napada.
Oglej si celoten članek

Dolgoletna televizijska voditeljica RTV Slovenija Rosvita Pesek je bila ponovno tarča grožnje. Na Facebooku je namreč objavila fotografijo grozilnega pisma, ki ga je prejela. V pismu je pisalo: "Peskova, tebi ni pomoči, pokvarjena v dno duše, izdajalka svojih sodelavcev, kako si vodila oddajo o volitvah. Umakni se že izpred TV ekranov, hudobna desničarska starka. Sramota! Pojdi za paznico na Ig, kaj pa se dogaja, ali prifarec gleda kakšno mlado. Trodelna omara. Lep pozdrav. Glej, da ti Novigrad ne bo postal nočna mora." 

Rosvita Pesek pravi, da je tovrstnih pisem navajena, saj jih prejema že vrsto let. Najpogosteje jih prejme pred kakšno opaznejšo oddajo in nekatera izmed njih prepozna že po pisavi. Poleg objave fotografije grozilnega pisma je še zapisala: "Včasih kakšno odprem. Dobro sem se natrenirala. Name nimajo vpliva. Me pa zaskrbi za nas vse. Kot skupnost."

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 28

  • 12:36 10. November 2022.

    Odvrača pozornost od same sebe, ker jo moramo poslušati.

  • 06:38 10. November 2022.

    samopodtikovalci si sami pošiljajo vse to, ... tokrat z omiljenimi besedami, če se jih slučajno odkrije ... tako kot so …

  • 06:37 10. November 2022.

    V vsaki normalni TV bi to zdrsano, pristransko lajno že zdavnaj zamenjali!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.