Magazin > VIP
28190 ogledov

Rosvita Pesek v celoti objavila vsebino grozilnega pisma

Rosvita Pesek facebook
Televizijska voditeljica RTV Slovenija je bila znova tarča napada.

Dolgoletna televizijska voditeljica RTV Slovenija Rosvita Pesek je bila ponovno tarča grožnje. Na Facebooku je namreč objavila fotografijo grozilnega pisma, ki ga je prejela. V pismu je pisalo: "Peskova, tebi ni pomoči, pokvarjena v dno duše, izdajalka svojih sodelavcev, kako si vodila oddajo o volitvah. Umakni se že izpred TV ekranov, hudobna desničarska starka. Sramota! Pojdi za paznico na Ig, kaj pa se dogaja, ali prifarec gleda kakšno mlado. Trodelna omara. Lep pozdrav. Glej, da ti Novigrad ne bo postal nočna mora." 

Rosvita Pesek pravi, da je tovrstnih pisem navajena, saj jih prejema že vrsto let. Najpogosteje jih prejme pred kakšno opaznejšo oddajo in nekatera izmed njih prepozna že po pisavi. Poleg objave fotografije grozilnega pisma je še zapisala: "Včasih kakšno odprem. Dobro sem se natrenirala. Name nimajo vpliva. Me pa zaskrbi za nas vse. Kot skupnost."

Komentarjev 28
  • anica00 12:36 10.november 2022.

    Odvrača pozornost od same sebe, ker jo moramo poslušati.

  • Alex Kodek 06:38 10.november 2022.

    samopodtikovalci si sami pošiljajo vse to, ... tokrat z omiljenimi besedami, če se jih slučajno odkrije ... tako kot so tistega, ki je pošiljal metke ... ali izmišljenega Grimsovega porivača ... je pa zabavno brati vse to za kratkočasje in smeh :)

  • jezero 06:37 10.november 2022.

    V vsaki normalni TV bi to zdrsano, pristransko lajno že zdavnaj zamenjali!