RTVS: Saša Krajnc ostaja na RTV Slovenija

Foto: Mediaspeed
Foto: Mediaspeed
Več virov z RTVS potrdilo, da je dal voditelj Dnevnika odpoved, RTVS sedaj sporočila, da ostaja na nacionalki.
Oglej si celoten članek

Viri z RTVS so nam zaupali, da je Saša Krajnc, ki je že 20 let eden najbolj prepoznavnih obrazov TVS, dal odpoved, menda zaradi zaostrenih razmer, ki že nekaj časa vladajo v informativnem programu. Več o tem TUKAJ.

RTVS nam včeraj na vprašanja o odpovedi ni odgovorila, so pa se odzvali na najnovejše informacije, ki prihajajo z nacionalke - Krajnc si je premislil in ostaja voditelj Dnevnika. "Saša Krajnc ostaja na RTV Slovenija in bo tudi v prihodnje vodil informativno oddajo Dnevnik," so povedali za naš medij.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.